logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Bussen-site Info Fotoalbum Nieuws Special Verkocht CFL Agenda Links Spoor-site Contact  

INLEIDING BESCHRIJVINGEN CFL-BUSSEN
december 2008

Bonnevoie, 6 mei 2005

Aangezien een Internet-site niet alleen uit foto's hoeft te bestaan, zal er vanaf januari 2010 meer informatie over de CFL-bussen op deze website worden toegevoegd.

Die informatie bestaat dan vooral uit technische gegevens van de diverse bussen, nummer-series en aanschaf- en afvoer-data. Uiteraard kan de webmaster dit niet alleen! Alle hulp is welkom! De gebruikte bronnen zijn in ieder geval:
-- gegevens verstrekt door de CFL
-- gegevens van collega-fotografen
-- gegevens van de verschillende merken
-- Het boek "50 jaar CFL-bus"

In deze rubriek "CFL" zal telkens per bus-serie een 'artikel' worden aangemaakt. Dit kan een artikel zijn over de bussen die nu bij de CFL in dienst zijn, maar ook over de series die al lang geleden buiten dienst zijn gesteld. Tevens wordt een actuele lijst gepubliceerd van de bussen die nu bij de CFL in dienst zijn. De serie wordt (on-)regelmatig aangevuld. In de toekomst zal zo een aardig overzicht ontstaan van de bussen die de CFL in Luxemburg gebruikt en gebruikt heeft. Foto's zullen alleen ter verduidelijking aan de artikelen worden toegevoegd, en in een klein formaat.

Informatie over andere bedrijven dan de CFL op deze manier komt er voorlopig niet. Tenzij iemand uren vrije tijd overheeft om die pagina's aan te maken en bij te houden.....


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer