logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Bussen-site Info Fotoalbum Nieuws Special Verkocht CFL Agenda Links Spoor-site Contact  

Man
pagina 10 van 11
<< 10 11
Doorzoek het Bussen-site fotoalbum
Sorteer deze lijst foto's op
Foto's per pagina

Raymond van den Hoven,Esch sur Alzette,2004,Man,TICE Tussen ongeveer 11.00 en 14.00 uur staat in Esch de zon "goed" om vertrekkende bussen bij het station goed vast te kunnen leggen. Als er op de voorgrond geen bus geparkeerd staat, heb je zeker ruimte voor een plaatje.
Esch sur Alzette, 17 april 2004

Raymond van den Hoven

Trefwoorden: Man , TICE , Jaartal: 2004 , Esch sur Alzette
 

Johan Dirksen,Luxemburg stationsplein,2004,Altmann,Man Een saaie kleurstelling... Alleen maar wit met je naam erop in blauwe letters. Maar wat maakt de buitenkant uit, als de bus op tijd komt en je snel en veilig naar je plaats van bestemming brengt? Altmann is pas sinds 2004 actief op de lijndienst. Zoals vele ondernemingen in Luxemburg komen de meeste inkomsten uit touringcar-ritten. Maar een lijndienst rijden betekent continue inkomsten.
Luxemburg stationsplein, 31 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Altmann , Man , Jaartal: 2004 , Luxemburg stationsplein
 

Raymond van den Hoven,Luxemburg AVL-terrein,2004,Frisch Rambrouch,Man,Sales-Lentz opmerkelijke bus.... De kleurstelling zegt "Sales Lentz" maar er staan opschriften op van "Frisch" Frisch is overgenomen, maar mag de naam op de bussen blijven houden. Duidelijk is dat de bus vooral in stadsdiensten zal worden gebruikt, gezien zijn lengte en de lage-vloer.
Luxemburg AVL-terrein, 18 april 2004

Raymond van den Hoven

Trefwoorden: Frisch Rambrouch , Man , Sales-Lentz , Jaartal: 2004 , Luxemburg AVL-terrein
 

Peter Westdijk,Luxemburg stationsplein,2002,La Fraise,Man Een lage-vloer bus is een erg populair type bus tegenwoordig. Hooguit 1 stap om de bus binnen te komen en een vlakke vloer, handig bij het schoonmaken. Maar meestal gaat het wel ten koste van het aantal zitplaatsen. Ergens moeten die wielen toch uitsteken.
Luxemburg stationsplein, 19 september 2002

Peter Westdijk

Trefwoorden: La Fraise , Man , Jaartal: 2002 , Luxemburg stationsplein
 

Raymond van den Hoven,Walferdange,2003,La Fraise,Man Op route 285 naar Steinsel is deze bus van La Fraise onderweg. Zojuist gestopt bij de halte probeert de chauffeur weer in te voegen in het drukke verkeer. Deze halte ligt vlak bij de hal waar de jaarlijkse Modelspoorbeurs wordt gehouden
Walferdange, 8 november 2003

Raymond van den Hoven

Trefwoorden: La Fraise , Man , Jaartal: 2003 , Walferdange
 


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer