logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Bussen-site Info Fotoalbum Nieuws Special Verkocht CFL Agenda Links Spoor-site Contact  

Johan Dirksen
pagina 4 van 5
1 2 3 4 5
Doorzoek het Bussen-site fotoalbum
Sorteer deze lijst foto's op
Foto's per pagina

Johan Dirksen,Ettelbruck,2004,Integro,Mercedes,Meyers Bij het station van Ettelbruck staan altijd wel een aantal bussen te wachten. Verschillende bedrijven en verschillende soorten bussen. Goed stekkie dus voor een plaatje!
Ettelbruck, 11 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Integro , Mercedes , Meyers , Jaartal: 2004 , Ettelbruck
 

Johan Dirksen,Luxemburg stationsplein,2004,AVL-Pachters,Demy Cars,Mercedes Zoals vele busondernemingen, rijdt ook Demy Cars diensten voor de AVL op het stadsbuslijnennet in en rondom de stad Luxemburg. Deze bus rijdt rond in de DC-kleurstelling. Er rijden echter ook bussen van Demy Cars rond in de kleuren van de AVL.
Luxemburg stationsplein, 31 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: AVL-Pachters , Demy Cars , Mercedes , Jaartal: 2004 , Luxemburg stationsplein
 

Johan Dirksen,Luxemburg stationsplein,2004,Altmann,Man Een saaie kleurstelling... Alleen maar wit met je naam erop in blauwe letters. Maar wat maakt de buitenkant uit, als de bus op tijd komt en je snel en veilig naar je plaats van bestemming brengt? Altmann is pas sinds 2004 actief op de lijndienst. Zoals vele ondernemingen in Luxemburg komen de meeste inkomsten uit touringcar-ritten. Maar een lijndienst rijden betekent continue inkomsten.
Luxemburg stationsplein, 31 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Altmann , Man , Jaartal: 2004 , Luxemburg stationsplein
 

Johan Dirksen,Ettelbruck,2004,Koob,Mercedes Is Koob nu een onderdeel van Simon uit Diekirch? Is Simon nu een onderdeel van Koob uit Diekirch? Of heeft 1 van de 2 ondernemingen de kleurstelling van de ander overgenomen? Ze zien er op het eerste gezicht hetzelfde uit, met die blauwe strepen en verder wit.
Ettelbruck, 28 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Koob , Mercedes , Jaartal: 2004 , Ettelbruck
 

Johan Dirksen,Ettelbruck,2004,Mercedes,Unsen Als je als reiziger uitstapt in Ettelbruck en verder met de bus moet, dan hoef je hier niet ver te lopen. Direct naast het perron komen de verschillende bussen naar alle windstreken voorrijden. Zoals bijvoorbeeld met lijn 510 naar Elvange. Weet U meteen waar dat ligt?
Ettelbruck, 28 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Mercedes , Unsen , Jaartal: 2004 , Ettelbruck
 


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer