logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Bussen-site Info Fotoalbum Nieuws Special Verkocht CFL Agenda Links Spoor-site Contact  

2004
pagina 9 van 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Doorzoek het Bussen-site fotoalbum
Sorteer deze lijst foto's op
Foto's per pagina

Johan Dirksen,Luxemburg stationsplein,2004,Altmann,Man Een saaie kleurstelling... Alleen maar wit met je naam erop in blauwe letters. Maar wat maakt de buitenkant uit, als de bus op tijd komt en je snel en veilig naar je plaats van bestemming brengt? Altmann is pas sinds 2004 actief op de lijndienst. Zoals vele ondernemingen in Luxemburg komen de meeste inkomsten uit touringcar-ritten. Maar een lijndienst rijden betekent continue inkomsten.
Luxemburg stationsplein, 31 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Altmann , Man , Jaartal: 2004 , Luxemburg stationsplein
 

Johan Dirksen,Ettelbruck,2004,Koob,Mercedes Is Koob nu een onderdeel van Simon uit Diekirch? Is Simon nu een onderdeel van Koob uit Diekirch? Of heeft 1 van de 2 ondernemingen de kleurstelling van de ander overgenomen? Ze zien er op het eerste gezicht hetzelfde uit, met die blauwe strepen en verder wit.
Ettelbruck, 28 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Koob , Mercedes , Jaartal: 2004 , Ettelbruck
 

Johan Dirksen,Ettelbruck,2004,Mercedes,Unsen Als je als reiziger uitstapt in Ettelbruck en verder met de bus moet, dan hoef je hier niet ver te lopen. Direct naast het perron komen de verschillende bussen naar alle windstreken voorrijden. Zoals bijvoorbeeld met lijn 510 naar Elvange. Weet U meteen waar dat ligt?
Ettelbruck, 28 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Mercedes , Unsen , Jaartal: 2004 , Ettelbruck
 

Johan Dirksen,Dudelange,2004,Mercedes,TICE Op een parkeerplaats vlak bij station Dudelange Usines staan vaak bussen. Of wachtend op een rit voor Arbed-medewerkers of wachtend op een rit als schoolbus zoals dit exemplaar. De vrolijke kleuren op de bus geeft aan dat deze op milieu-vriendelijk aardgas rijdt.
Dudelange, 29 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Mercedes , TICE , Jaartal: 2004 , Dudelange
 

Johan Dirksen,Michelau,2004,Mercedes,Meyers Zo vaak kom je bussen van Meyers niet tegen. En zeker niet als die bus een scholierenrit rijdt. Want die ritten staan niet in het openbare busboekje. De kinderen hebben in iedere geval wel een korte overstap van bus op trein.
Michelau, 31 maart 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Mercedes , Meyers , Jaartal: 2004 , Michelau
 


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer