logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Spoor-site Info Fotoalbum Agenda Links Bussen-site Contact  

Werk in uitvoering
pagina 19 van 22
<< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>
Doorzoek het Spoor-site fotoalbum
Sorteer deze lijst foto's op
Foto's per pagina

Johan Dirksen,Pétange,2004,Diverse werktreinen,Werk in uitvoering Op de perrons in Luxemburg worden oriëntatiestroken aangebracht. Nu het linker perron inmiddels is voorzien van zo'n witte strook bestratingsmateriaal, is het tweede perron aan de beurt. Hiertoe zijn pakketten met bestratingsmateriaal neergezet. Echter alleen op de verkeerde plaats.... Om de stenen te verplaatsen wordt er een op rails rijdende mobiele kraan ingezet. Het perronspoor is voor de reizigersdienst uit de dienst genomen. Al het treinverkeer wordt op de sporen 1 en 2 afgehandeld.
Pétange, 10 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Diverse werktreinen , Werk in uitvoering , Jaartal: 2004 , Pétange
 

Johan Dirksen,Wiltz,2004,Diverse werktreinen,Werk in uitvoering Even voorbij de perrons zijn de sporen al vervangen en voorzien van nieuwe ballast. Het ligt er weer strak in dankzij de inzet van divers werkmaterieel.
Wiltz, 12 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Diverse werktreinen , Werk in uitvoering , Jaartal: 2004 , Wiltz
 

Johan Dirksen,Wiltz,2004,Gebouwen,Stations,Werk in uitvoering Links achteraan staat het oude stationsgebouw waar tot voor kort de treinen stopten. Het gebouw in het midden heeft een opknapbeurt ondergaan en ziet er weer netjes uit. Op het perron liggen nog enkele rioolbuizen voorzien van gaten. Zouden ze in Wiltz ook al regenwater infiltreren in de bodem zoals we dat in Nederland moeten gaan doen?
Wiltz, 12 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Gebouwen , Stations , Werk in uitvoering , Jaartal: 2004 , Wiltz
 

Johan Dirksen,Wiltz,2004,Gebouwen,Werk in uitvoering Vanaf het stationsgebouw kijken we in de richting van Bastonge. Links staat een oude loods die inmiddels een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Het oude perron op de voorgrond is inmiddels opgebroken.
Wiltz, 12 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Gebouwen , Werk in uitvoering , Jaartal: 2004 , Wiltz
 

Johan Dirksen,Wiltz,2004,Gebouwen,Stations,Werk in uitvoering Een blik op het oude stationsgebouw. Met het opgebroken perron ziet het er maar vreemd uit. Het dak is al vernieuwd. Nu nog een kwastje verf.
Wiltz, 12 juni 2004

Johan Dirksen

Trefwoorden: Gebouwen , Stations , Werk in uitvoering , Jaartal: 2004 , Wiltz
 


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer