logo Spoorgroep Luxemburg
# rubriek
  Spoor-site Info Fotoalbum Agenda Links Bussen-site Contact  

Herdam
pagina 1 van 1
1
Doorzoek het Spoor-site fotoalbum
Sorteer deze lijst foto's op
Foto's per pagina

Herdam,,0, 'Eisenbahnen in Luxemburg' deel 1 en deel 2 zijn inmiddels bij ons uitverkocht, maar wij hebben nog enkele exemplaren van deel 3 uit 2012 op voorraad.
Het boek is evenals deel 1 en 2 geschreven door Ed Federmeyer en behandelt alle diesellocs en dieseltreinstellen die in Luxemburg hebben gereden. Het boek heeft 375 pagina's in A4 formaat, zeer veel foto’s waarvan veel in kleur en kost in de winkel 49,50 euro.
U kunt dit boek nog steeds via Spoorgroep Luxemburg bestellen tegen de speciale prijs van 36,- euro. Dit is de afhaalprijs!!!, verzenden van het boek kost 8,- euro extra.
Geef in het bestelformulier duidelijk aan of u de bestelling ophaalt of dat u het boek verzonden wilt hebben. Meer boeken bestellen is mogelijk, maar informeer daarvoor eerst bij het bestuur vanwege de beperkte voorraad.
Om zeker te zijn dat uw bestelling goed loopt stuur dan ook een bericht aan spoor.glhotmail.com of een briefje aan de secretaris (zie adres in SLP). Zodra uw betaling binnen is sturen wij het boek toe.

Let op Belgische en Luxemburgse leden: Het verzenden van het boek naar BelgiŽ of Luxemburg kost bijna 20,- euro. Als U zelf het boek kunt komen ophalen in de buurt van Amsterdam zou dat geweldig zijn. Wellicht kunt U een aantal tegelijk bestellen met mede leden…….

Graag uw boek via het bestelformulier bestellen via de website.Prijs: 36.00 + 8.00 Euro Klik hier voor het bestelformulier
Herdam

 
 


Meld u aan als lid van onze club! top
vorige paginaVolgende pagina
webwijzer
Webwijzer

copyright en disclaimer