Kalender 2021

Van de traditionele kalender met foto’s gemaakt door leden van de Spoorgroep Luxemburg is de editie voor 2021, het vijfendertigste jaar van het bestaan van de vereniging, verkrijgbaar.

Het formaat is gelijk aan de voorgaande jaren: liggend A4. Veertien kleurenfoto’s uit de jaren 1982 tot en met 2019 met treinen en trams begeleiden u, of degene aan wie u een kalender cadeau doet, door het komende jaar.

Alle foto’s zijn in Luxemburg gemaakt of tonen treinen van of naar Luxemburg. Niet meer voorkomende situaties worden afgewisseld met beelden van museumactiviteiten en alledaagse hedendaagse taferelen in een prachtige omgeving.

Nu het reizen en fotograferen voor velen moeilijker is geworden, is het des te aantrekkelijker mooie foto’s op groot formaat in huis te halen om ervan te genieten en inspiratie op te doen voor bezoekjes aan Luxemburg als die voor iedereen weer ongehinderd mogelijk zouden worden.

De prijs bedraagt zoals gebruikelijk EUR 10,00 bij afhalen, maar omdat afhalen onder de huidige omstandigheden minder eenvoudig is dan in voorgaande jaren, bedraagt de prijs inclusief verzending voor deze editie slechts EUR 12,95. Dit aanbod geldt voor geheel Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk.

De oplage is beperkt, dus wacht niet te lang met bestellen: vorig jaar raakte de voorraad onverwacht snel op en de verwachting is dat de iets grotere oplage van dit jaar ook weer snel uitverkocht zal zijn.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar bestuur@spoorgroepluxemburg.nl.

Afhalen is mogelijk bij de Algemene Ledenvergadering in Amersfoort op 10 oktober 2020. Eventueel kan ook een andere afspraak voor afhalen worden gemaakt, maar dan is echt haast geboden bij het bestellen. Verzending van bestelde exemplaren vindt vanaf midden oktober plaats.