Periodiek

Met gepaste trots brengt Spoorgroep Luxemburg één keer per kwartaal het blad 'Spoorgroep Luxemburg Periodiek' uit. Dit professioneel opgemaakte en deels in kleur uitgevoerde tijdschrift vormt een prachtige informatiebron en een fantastisch naslagwerk voor liefhebbers en geïnteresseerden die Luxemburg en al het openbaar vervoer in Luxemburg een warm hart toedragen. 

De redactie van Spoorgroep Luxemburg Periodiek werkt op geheel vrijwillige basis en slaagt er al meer dan 30 jaar in om ieder kwartaal weer een goed gevuld tijdschrift op de deurmat van de leden van de vereniging te laten ploffen. 

Spoorgroep Luxemburg Periodiek telt ieder kwartaal 40 pagina's, waarvan 12 in full-color zijn uitgevoerd. Naast prachtige foto's uit het heden en het verleden komt niet alleen het actuele nieuws, maar ook achtergrondverhalen, recensies van boeken en modellen en de rijke historie van het Luxemburgse spoorwegnetwerk aan bod. 

Laatste edities

Word Lid

Wilt u ook 4x per jaar het tijdschrift 'Spoorgroep Luxemburg Periodiek' ontvangen? Word dan voor EUR 20,00 per jaar lid van onze vereniging. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Als lid geniet u onder andere de volgende voordelen: