29 augustus 2021

Medio september verschijnt weer een nieuwe editie van ons verenigingsblad ‘Spoorgroep Luxemburg Periodiek’. Leden krijgen de nieuwste editie automatisch thuisgestuurd. 

In deze nieuwe editie veel aandacht voor het hoge water dat begin juli Nederlands Limburg, België, Luxemburg en Duitsland teisterde. Verder komen de grootschalige werkzaamheden op het spoor in Luxemburg aan bod, kunt u het eerste deel uit een nieuwe serie ‘Reizen in 1919 en 1920’ lezen en zijn weer tientallen prachtige foto’s, zowel in kleur als zwart-wit opgenomen.

 

Bent u geen lid en wilt u ook ieder kwartaal het Spoorgroep Luxemburg Periodiek ontvangen? Word dan lid voor slechts EUR 20,00 per jaar. Naast vier keer per jaar het Spoorgroep Luxemburg Periodiek, krijgt u daarnaast ook toegang tot het digitale clubhuis op deze website, met een uitgebreid forum waar onder andere een grote modelspoorcatalogus te vinden is. Verder kunt u gratis deelnemen aan bijeenkomsten, geniet u voordeel vanuit de collectieve inkoop van bijvoorbeeld boeken of modeltreinen en kunt u deelnemen aan excursies van Spoorgroep Luxemburg.